Diensten

Begeleiding bij verkoop van uw eigendom.

Het beslissen om een eigendom te verkopen is vaak een moeilijke opdracht.  Het is een privé–aangelegenheid, een vertrouwenskwestie.
Wij zijn ons daar meer dan ooit van bewust vandaar dat we uw dossier met de nodige discretie behandelen. 
We willen onze klanten geen luchtkastelen verkopen en verhalen opdissen dat uw woning binnen een paar dagen voor een onvoorstelbaar mooie prijs verkocht is en dat er maar liefst 10 klanten op uw woning zitten te wachten.  Wat wij wel vertellen is onze eerlijke mening en de huidige stand in de vastgoedmarkt. Daarbij adviseren wij hoe u uw woning in onze ogen zo snel mogelijk en tegen een realistische prijs kunt verkopen.

Geen verkoop,
geen kosten !!!

Begeleiding bij verhuur van uw eigendom.

Zoals U weet is de huurwetgeving vrij complex. Het vraagt veel tijd en inspanningen om op de hoogte te blijven van alle wetswijzigingen, huurindexeringen, enz....
Bij een goede investering is een goede opvolging van uw vastgoed dan ook noodzakelijk.

Het samenstellen van een dossier van een kandidaat-huurder is één van deze noodzakelijke aspecten.  Wij verzorgen voor u onder andere verhuuronderhandelingen, huurverlengingen, huurprijsaanpassingen, ....  Wij kunnen u tevens advies geven inzake uw rendement en wat er kan geoptimaliseerd worden.

Begeleiding bij het zoeken van een eigendom.

Laat uw gegevens na zodat u op onze lijst met zoekende klanten komt te staan!  We zoeken samen met u naar de woning van uw dromen of naar uw gedroomde investering! Het is niet altijd eenvoudig de geschikte eigendom te vinden.  Huizen staan niet altijd zichtbaar te koop. Meestal weten we als makelaar als eerste welk pand er te koop komt.

Door onze vakkennis op de vastgoedmarkt en onze uitgebreide netwerken (makelaars, notarissen en particulieren) gaan wij ervan uit uw droomhuis te kunnen vinden.